Huidige en voormalige RMU-veteranen delen wat Veteranendag voor hen betekent | RMU Sentry-media

2021-11-26 03:16:39 By : Ms. yanne sun

Hope Beatty, assistent-editor voor kunst en entertainment| 11 november 2021

MOON TOWNSHIP – Op 11 november komen wij als land samen om diegenen te eren die onbaatzuchtig hun veiligheid hebben opgeofferd voor de onze. Huidige en voormalige militairen gaven hun kijk op wat Veteranendag voor hen persoonlijk betekent.

David Ausman, voormalig sergeant (Sgt.) bij het Korps Mariniers en huidige directeur van The Centre For Veterans and Military Families, deelt zijn gedachten over wat Veteranendag voor hem betekent.

"Ik ging bij het Korps Mariniers, ik had persoonlijk een contract met de marine als nucleair ingenieur en ik tekende dat contract tussen mijn lagere en hogere jaren van de middelbare school", zei Ausman. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik het leger in moest. Ik speelde eigenlijk één spel toen ik opgroeide en dat was oorlog. Ik sliep met twee dingen: een teddybeer en een plastic machinegeweer, dus het leek mijn lot te zijn.”

Legerluitenant in actieve dienst (Lt.) en voormalig RMU-student Abrielle McCartney deelden ook haar gedachten op Veteranendag. Ze dient momenteel als een militaire politieagent gestationeerd in Fort Riley in Kansas.

“Veteranendag staat voor mij voor eer, hoop, opoffering, vrijheid [en] de herinnering aan zowel dierbaren als verlorenen. Veteranendag is een dag om onze medebroeders en -zusters te bedanken voor het feit dat ze onze zes hebben", zei McCartney.

Voormalig United States Army Private First Class (PFC) en voormalig RMU-student, Lindsay Cook, was ook een van degenen om haar gedachten te delen op Veterans Day.

'Het is meer een dag voor degenen die we onderweg zijn kwijtgeraakt. Ik heb persoonlijk veel 'gevechtsmaatjes' die niet meer bij ons zijn', zei Cook. "Sommigen van hen waren KIA, anderen waren zelfmoord vanwege PTSS, depressie, angst, dat soort dingen."

De huidige Robert Morris University-student en Master Sergeant (MSgt.) in de luchtmachtreserves, Robert Thistlethwaite, vertelde wat Veteranendag voor hem betekent.

“Veteranendag is een kort moment in ons jaar waarop we degenen die vóór ons dienden en degenen die ons nu dienen, kunnen eren. Ik wil zeker niet namens alle veteranen spreken, maar in mijn specifieke geval, net als ik dat uniform aantrek, is het een trots moment en ik weet dat veel andere veteranen dat trotse moment voelen', zei Thistlethwaite. “Als je ooit op pad bent en je ziet een veteraan, dan is het niet nodig om je te bedanken, of je condoleances of felicitaties te geven, wat het ook mag zijn, wees gewoon blij en dankbaar dat je woont waar je bent en dat is genoeg voor elke veteraan.”

Veteranendag is een dag om iedereen te eren die in het verleden en heden heeft gediend.

Jon Hanna praat met Emilie Harley over RMU Women's Hockey. ...

Spencer Witt praat met Estelle Kantende en Sam Buck over RMU Women's Track and Field....

Jack O'Brien praat met Nina Augustin over RMU Damesbasketbal....

De nieuwssite van Robert Morris University